Selva Amunt

Breu descripció: Selva Amunt és una empresa que es dedica a fer passejades guiades amb carruatge. Volem promocionar el turisme cultural i respectuós.
Empresa: Selva Amunt
Província:
Sectors d'activitat:
Adreça electrònica de contacte: info@selvaamunt.cat
Telèfon: 649028319/ 722173775

Sobre mi

Selva Amunt és una empresa que es dedica a promocionar el turisme cultural i de natura a partir d'una passejada amb carruatge acompanyada d'una guia que ens parlarà de la història i del patrimoni del nostre entorn. Tenim varies rutes dissenyades a Santa Coloma de Farners, històriques, gastronòmiques i escenificades. També anem a les fires dels pobles a oferir el servei de passejada amb carro juntament amb el guiatge i una activitat al mig del recorregut que ens transporarà a la temàtica de la Fira, i tot això vestits de l'època. 

Per acabar fem activitas per grups que inclou la passejada amb carro al voltant d'una aventura escenificada i histórica i la resolució d'un enigma que hauran d'aconseguir els visitants fent servir l'estrategia i la unió de grup. Els carros són d'allò més còmodes i els cavalls estant molt ben dòmats. A més a més, estem oberts a noves propostes. 

Contactes

Calendari d'esdeveniments

Membres del grup

Més grups

Últimes Fotos