Catalunya Tennis Resort

Breu descripció: El Catalunya Tennis Resort és un complex de turisme esportiu que disposa de 12 pistes de tennis, 4 de padel, un camp de futbol7, piscines exteriors, l’Hotel Mas Solà i un restaurant “La Masia”.
Empresa: Catalunya Tennis Resort
Província:
Sectors d'activitat:
Especialitat Turística:
Grups: Encara no pertany a cap grup.
Adreça electrònica de contacte: info@catalunyatennisresort.com
Telèfon: 972102283

Sobre mi

El Catalunya Tennis Resort es el nou complex de turisme esportiu de la Costa Brava, disposa de 12 pistes de tennis, 4 pistes de padel, un camp de futbol 7, piscines exteriors, l’Hotel Mas Solà de quatre estrelles i un restaurant de molt bona qualitat “La Masia”.

Vacances de Tennis per famílies, grups de tennis, grups d’amics, grups que vulguin jugar a tennis cada dia i que també vulguin fer altres activitats i turisme per Girona i la Costa Brava.

A les instal·lacions s'organitza també un Stage Internacional Junior de Tennis que està dissenyat per a jugadors de tennis joves, que estan en progressió i que volen gaudir del tennis amb intensitat. Els objectius principals de l’Stage són la millora constant de la tècnica i de l’actitud del jugador a la pista. L'idioma oficial de l'Stage és l'anglès i està dirigit per Fèlix Riba, un prestigiós entrenador tant a Catalunya com a Espanya, ajudat per entrenadors natius d'Anglaterra.

Contactes

Calendari d'esdeveniments

Membres del grup

Últimes Fotos