LAB - Hibritermes

LAB - Hibritermes

Administrador: Araceli Vigueras Buyé

Membres del grup: 35

Descripció:

Laboratori d'Innovació Hibritermes

Identificar una oferta de serveis complementaris als termals que ajudin a diferenciar-los. La idea és explorar combinacions originals i curioses que valoritzin l’oferta termal d’un o més centres de la comarca.

La pregunta a respondre en el projecte seria aquesta: amb quins altres actius del territori (que no hagin estat aprofitats encara) es pot aliar l’oferta termal per valoritzar-se i al mateix temps beneficiar productes/serveis complementaris?

El projecte es pot desenvolupar al voltant d’una de les instal·lacions que hi ha a la comarca (Magma, Termes Orion, Balneari Prats, Balneari Vichy Català, Font Vella) o com una plataforma que beneficiï a diverses d’elles.

En aquesta línia hi ha la possibilitat d’explorar maridatges amb diferents disciplines artístiques, el desenvolupament de l’anomenada "cuina termal" (per exemple, receptes amb aigua de les termes), el desenvolupament de teràpies anti-estrès singulars, la connexió amb l’enologia i el món dels vins, la incorporació del disseny en la millora funcional i estètica de les instal·lacions, les aliances entre esport i termalisme, el desenvolupament de projectes multidisciplinaris amb les universitats per estudiar la qualitat de les aigües i demostrar el seu valor terapèutic, el treball col·laboratiu amb storytellers per dotar els balnearis d’un relat més atractiu o la innovació en tecnologies digitals per modernitzar-los. Les possibilitats són infinites, i gairebé totes passen per aliances de col·laboració amb agents que fins ara han tingut una escassa presència en aquest negoci.

Resum: Innovació multidisciplinar al voltant del termalisme