LAB - LOCALITZA: turisme i productes agroalimentaris locals

LAB - LOCALITZA: turisme i productes agroalimentaris locals

Creació de nous productes turístics, paquets, experiències, propostes... innovadors al voltant dels productes agroalimentaris locals.

27 juny: taller sobre experiències turístiques vinculades als productes agroalimentaris de la Selva

En aquest taller del LAB-LOCALITZA treballarem propostes turístiques que tinguin com a fil conductor els productes agroalimentaris locals de la Selva. Els objectius de la sessió són:

- Identificar les propostes turístiques d'aquest tipus ja existents
- Definir noves experiències turístiques lligades als productes locals
- Establir col·laboracions per la creació i comercialització d'experiències

El taller està dirigit a professionals de l'àmbit turístic, agències i comercialitzadors, programadors d'activitats/experiències, establiments/productors/elaboradors que ofereixen experiències turístiques, etc.

Tindrà lloc el 27 de juny, de 10 a 12.30h al Centre - Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners.

Ja podeu fer les inscripcions a: http://goo.gl/forms/td7iIE1BUF66bPCh1